Praktijk

De Praktijk

Meer info volgt….

Ineke Swaagstra-Hendriks

Twintig jaar geef ik met passie en bezieling shiatsu-therapie in mijn eigen praktijk. En inmiddels geef ik veertien jaar shiatsu-stoelmassage op locatie.
Ik volgde de drie-jarige opleiding tot Shiatsu-therapeut bij Academie Qing Bai in Nijmegen. De jaaropleiding tot Bloesemtherapeut bij Bloesemremedies Nederland in Horst. Ook volgde ik daar de cursus Aromatherapie. Bij het Instituut voor Celzouttherapie volgde ik het traject tot Celzoutconsulent. Een twee-jarige opleiding Psychosociale Hulpverlening met lichaamsgerichte methodieken in Utrecht (Stichting Additieve Geneeswijzen) en twee jaar opleiding Intuïtieve Massage bij Margrit Siemerink in Oosterhout. Jaarlijks volg ik nascholing, zowel westerse medische basiskennis als vakinhoudelijke lessen.
Door de jaren heen heeft mijn werkwijze zich steeds verder ontwikkeld, verfijnd en verdiept. In de behandelingen die ik geef komen kennis, ervaring, afstemming en intuïtie samen. Het leven zelf is mijn belangrijkste leerschool, waarbij het ritme van de seizoenen een bron van inspiratie vormt.

Stoelmassage handen